Kostenindicatie & Aanmelden

Meer informatie ?

Pinkewad 20
1132 NC - Volendam

Over mij

Mijn naam is Laura van Westen-Smit. Sinds augustus 2013 werk ik als gastouder bij Berend Botje. Ik werk als gastouder bij u thuis. Werken met kinderen doe ik met veel plezier. Het geeft mij veel voldoening als ik merk dat de kinderen plezier hebben en trots zijn als ze iets hebben geleerd of iets moois hebben gemaakt. Dit gebeurt in eerste instantie natuurlijk pas als de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Ik probeer de kinderen zoveel mogelijk te leren, bij te brengen, zelfstandig te worden en voor te bereiden op de basisschool. Wanneer de ouders akkoord gaan, ga ik zo nu en dan op stap met de kinderen om ze een bijzonder mooie dag te bezorgen. Dit varieert van ballenbak, verschillende speeltuinen, zwembad tot Artis.

Om nog meer aan het welbevinden van kinderen bij te kunnen dragen en om ze nog meer bij te kunnen brengen in voorbereiding op de basisschool, heb ik in oktober/november 2016 een cursus gevolgd bij Berend Botje om Franch + Free Plus gastouder te worden. Daarnaast heb ik in maart 2018 het certificaat VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) behaald. Door middel van Thematisch werken kan ik de kinderen extra stimuleren in hun sociale en emotionele ontwikkeling.

Zelf woon ik samen met mijn man Jean-Paul. Sinds oktober 2018 zijn wij getrouwd. Hij werkt als luchtverkeersleider op Schiphol. Dit is qua werktijden geen standaard beroep. Hij heeft namelijk een onregelmatig werkrooster waardoor ik zelf ook flexibel ben met mijn werkdagen en -tijden. 

Mijn hobby's zijn verder duiken, fotografie, wandelen en sporten in de sportschool.